El Programa de Formació Contínua per a entrenadors/es de la FBCV segueix aquesta temporada impulsant la formació a tots els nivells i sobre temàtiques de tota mena, sempre tractant de donar resposta a les necessitats i inquietuds dels tècnics.

I com coneixem aqueixes necessitats? Perquè sorgeixen de l'anàlisi de les estadístiques i aportacions de tots els assistents al Programa de Formació Contínua. Després de cada activitat, els participants emplenen un qüestionari que ens serveix de gran ajuda per a conéixer millor les seues dinàmiques de treball i les seues inquietuds com a entrenadors/es, podent així donar una millor resposta a totes elles.

Ja coneixes el calendari amb les pròximes activitats formatives (ampliar informació), y pel que fa a #fbcvBlog, ens agradaria que el primer article de la temporada servira per a compartir amb tots un breu resum de l'anàlisi que realitzem del Programa de Formació Contínua 2021-2022, a partir del qual s'ha creat tota la nova programació per a la 2022-2023. Pots accedir a la publicació en #fbcvBlog. Seguim avançant junts en la formació!