A+ A A-

Nuestras condolencias por Philippe Gay

Jugador del Club Baloncesto Sueca

La FBCV quiere expresar sus condolencias a la familia y a todos los integrantes del Club Baloncesto Sueca por el inesperado fallecimiento de su jugador Philippe Gay.
Philippe Gay llegó al baloncesto de la Comunidad Valenciana de la mano del Club Bàsquet Alcàsser en la temporada 2004/2005, jugando también posteriormente en el CB Cullera antes de fichar por el Club Baloncesto Sueca, entidad en la que se integró a la perfección convirtiéndose en un referente a seguir para los más jovenes de las categorías de base.
 
Desde el Club Baloncesto Sueca se ha emitido un comunicado sobre Philippe Gay que reproducimos a continuación:
 
Al llarg dels 33 anys d’història del Club Bàsquet Sueca han passat moltes jugadores i molts jugadors que han ajudat a créixer esportivament la nostra entitat, que a més ha apostat sempre per una sèrie de valors com són la solidaritat, l’esforç, la pau, la tolerància, la diversitat, la integració. Philippe representava molts d’eixos valors des que arribà al nostre club ja fa quasi 5 anys, després d’haver jugat en molts equips on també va fer palesa la seua bonhomia. La seua passió per l’esport i pel bàsquet la mantingué als darrers anys, quan s’hi incorporà al primer equip en una etapa de transició, després de renunciar a la màxima categoria pel canvi de la filosofia en el nostre club, tot i centrant els nostres objectius en l’esport de base.
 
Philippe ajudà, després d’un etapa d’integració en la nostra societat (cultura, llengua, costums) als joves jugadors a millorar i aprofitar-se de la seua experiència. El seu compromís amb l’equip sènior, com deia, ha estat fonamental per tal de mantenir-lo en la categoria autonòmica i permetre que els jugadors de la nostra escola puguen continuar creixent i ser un model per a les noves generacions, tot i seguint el seu exemple.
 
Tota la família del CB Sueca estem de dol per la seua pèrdua, i pensem que el millor homenatge que li podem fer és mantenir viva la seua memòria i tot allò que ens aportà humanament i esportivament, com a persona excepcional, i haver estat un referent per a tots.
 
política de privacidad         contacto
Personalizar fbcv.es con fondo negro y naranja  Personalizar fbcv.es con fondo oscuro y azul  Personalizar fbcv.es con fondo negro y amarillo      Personalizar fbcv.es con fondo azul y naranja  Personalizar fbcv.es con fondo azul y azul claro  Personalizar fbcv.es con fondo azul y amarillo      Personalizar fbcv.es con fondo gris y negro  Personalizar fbcv.es con fondo gris y rojo
Pincha aquí para ir a la portada FEDERACION BALONCESTO COMUNIDAD VALENCIANA
CASTELLON mayor 100 3º 17ª VALENCIA monestir de poblet 14 1ª 3º ALICANTE auso y monzo 16 entresuelo c

TPL_GK_LANG_REGISTER

User Registration